Og like fort som den forsvant kommer den igjen

…malegleden eller mer korrekt, ideene om hva jeg vil fortsette med. Ideer om hvordan jeg kan utvikle arbeidene videre. Jeg kan ikke bare male for å male, det er ikke interessant. Å lage pene malerier for maleriets «penhet» er ikke nok for meg. Det er vel derfor at jeg arbeider i serier, serier som går over en uendelighet av tid. Tid er også helt essensielt i akvarellmaleriet, myten om at akvarell er bare – svusj- svusj- ferdig er seiglivet. Akvarellmaleriet tar tid, masse tid, både før, under og etter arbeidet.
I maleriet har jeg nå i flere år arbeidet med temaet: Skog og Kjøkkenhåndklær, nye muligheter dukker stadig opp.
i 2019 er jeg invitert til å være med på en utstilling på Solli Brug i Østfold sammen med to andre malekolleger: Erik Formoe og Carl Oscar Skjelbred. Kommer tilbake til det.

   

Her er to av mine arbeider som er underveis.

Leave a Comment

Filed under Maleri, Pigment, Studier, Utstilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.