Nye arbeider underveis

Det er alltid godt å reise bort for en periode… da får man tid til tanker og refleksjoner. Jeg innrømmer at jeg har vært på nippet til å stoppe med akvarellmaleriet, av mange årsaker, men jeg kan ikke gi meg… bare isolere meg litt i min billedverden.

Nye-arbeider-på-gang  Nye-arbeider-på-gang-II-
Jeg har tatt fatt på en ny serie som tar utgangspunkt i skogen her jeg bor, jeg har alltid hatt et nært forhold til naturen, på min måte. Vi får se hvor disse arbeidene tar veien. Ideene er klare, nå må jeg bare beskytte meg fra andre billeduttrykk. Det er godt å være på verkstedet igjen

Leave a Comment

Filed under Akvarell, Maleri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.