Ny utstilling på gang

6 juni 2017 åpner jeg utstilling på Rena i Galleri Alida- Åmot kulturhus sammen med knipler Robert I Khoury. Til denne utstillingen bestemte jeg meg tidlig etter at vi fikk invitasjonen fra Åmot kommune at jeg ville vise mer min multimedia side. Utstillingen innleder jo Sandbeckdagene og hvem har ikke hørt om Vidar Sandbeck?


I  mine kunststudier var jeg alltid interessert i ulike typer teknikker og materialer, for meg var alltid billedutrykket vesentlig og hvilken teknikk som uttrykte det jeg ville på best mulig måte. Krevende for jeg måtte studere hver teknikk inngående og avvise de teknikkene som  jeg ikke fant meg hjemme i. Derfor viser jeg arbeider i både tegning, collage, akvarell, foto og tekstil. Jeg er glad og takknemlig for at jeg studerte på Vestlandets Kunstakademi og at jeg ble oppfordret til å arbeide med ulike materialer og teknikker.

Her er Robert I Khoury foran noen av sine kniple-arbeider og mine akvareller i bakgrunnen.

Leave a Comment

Filed under Akvarell, Foto, Maleri, Tegning, Utstilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.