Jeg har jo…

ett bittelite verksted, det har jeg alltid hatt og slik må det være. Da kommer jeg nært nok det jeg holder på med, skogen, den er så stor så jeg må begrense.

Fra serien SKOG

Men av og til må jeg se arbeidene i sammenheng og i sitt rette element. Da er det bare å henge de opp, sette seg på en stol og vurdere. Er de ikke gode nok blir de utsatt for » hviletid» det kan ta noen måneder hvor jeg bare tenker på hvordan jeg skal bringe uttrykket dit jeg vil. Jeg husker alle arbeidene som er utsatt for hviletid. Å arbeide med akvarell som medium er en fantastisk tidkrevende reise. Det er ikke bare svisj- svisj så er du ferdig, en akvarell tar tid, fryktelig lang tid.

Leave a Comment

Filed under Akvarell, Maleri, Pigment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.