Jeg går videre- I Move On

Utstillingen på Galleri Zink, Lillehammer er over, og jeg går videre. Her har det akkurat bodd og arbeidet to AiResidens – Natthagen AiR program kunstnere fra Nederland, Mariëlle v d Bergh og Mels Dees . De skriver også en blogg om kunst og residensopphold. Det ble tid slik at vi kunne arbeide sammen og mange fine kunstdiskusjoner. Mels har støpt former for seinere bruk Mariëlle og jeg har farget, vevet og mye mer. Robert arbeidet med kniplinger.
Jeg må videre i mitt eget arbeid og jeg kan ikke lengre begrense meg bare til å male. For å komme videre må jeg utforske, eksperimentere og bryte nye veier.

In English: My exhibition at Galleri Zink in Lillehammer is over. Now, I feel to move on. Two AiR resident artists – Natthagen AiR program –  from the Netherlands, Mariëlle v d Bergh and Mels Dees, have just lived and worked here in the wood. They run an interesting blog about their residencies and work. During their stay, we could work together and had many useful art discussions. Mels has been doing plaster moulds for later use in an art project, Mariëlle and I did mushroom colouring, weaving and much more. Robert worked with Bobbin Lace.
I am ready to move forward in my own work, I need to explore, experiment and break new ground.

Leave a Comment

Filed under Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.