Ett år har gått fort

Det har vært ett innholdsrikt år med mange ulike gjøremål.
Trivelig 17 mai selskap med familie og venner og det årlige familietreff i juni, 33 slektninger kom, riktig trivelig. Mange besøkende på tunet. Mye jobbing på verkstedet. Utstilling sammen med Line Bergseth og Gunilla Rosenberg. Kurs og foredrag om akvarell i Ringsaker og i Finland. Satt igang en tvebandstrikkegruppe på Rena. Demonstrasjoner i Slovenia under Castra Biennalen og jeg deltok på BKH+ utstillingen i Natthagen galleri. Det ble plass til flere avisintervjuer.  Var med på Kunstmarkedet i Kunstbanken- Hamar.
Fine kunstopplevelser i Italia og litt rundt omkring ellers. Mange kunstnermøter ble det også både med og uten vin…

Evening- liten fil 2015_ 36 _ 55

Evening                                           TrondE bono 2016

Dette er en av akvarellene jeg deltok på biennalen med.

Så startet jeg «waterfront» en lukket gruppe for reinspikka akvarellmalere. I «waterfront» er det mange planer. Skulle du være interessert i å være med i gruppen kan du sende meg en e-post på: tronde@tronde.no

2016

Har begynt fint med å skjerpe blikket med tegning og jeg må jo bare fortsette å male mine abstrakte akvareller. Jeg forundres stadig over hvor få det er som arbeider innen det formspråket som malere inne akvarellen. Så er det utstillingsplaner, men mine arbeider tar så lang tid at å bygge opp en hel utstilling er ikke gjort over natten. For meg er ikke akvarell farger som flyter utover, ferdig, neste…. langsom prosess med usannsynlig mange fargelag og planlegging. Til høsten deltar jeg på en utstilling ved Galleri Albin Upp i Oslo, der er jeg også med i en bok om galleriet.

Kommentarer er skrudd av for Ett år har gått fort

Filed under Akvarell, Hjem, Kurs, Tegning, Utstilling

Comments are closed.