Det har vært mye jobbing… interesant

Det har vært mye jobbing mot utstillingen som åpner 14 oktober i Kaunas- Litauen, på Galleri Balta. I den gamle bydelen av Kaunas.  Det har vært krevende å få til den utstillingen jeg ønsket. Jeg jobbet med en arbeidstittel: A kitchen with a view. Jeg kom i mål og kjenner på at det skal bli godt å få montert utstillingen som starter 11 oktober. Jeg er der.

fra-serien-kitchen-towels-into-the-soul-205x155fra-serien-kitchen-towels-sunday-dinner-205x155
På et kjøkken er det håndklær gamle vakre slitte, nye kjøkkenhåndklær. Noen til krystall noe til kopper. Det har vært ett av temaene jeg har jobbet med og fortsetter å jobbe med. Her er to av arbeidene som befinner seg på utstillingen.

Men mitt kjøkken har en utsikt, både til bjørkeskogen og furuskogen. Det er et tema jeg har jobbet med de fire- fem siste årene. På utstillingen i Litauen kommer de aller nyeste som har vært jobbet med i den siste to års perioden.

fra-serien-view-from-the-kitchen-window-1-27x18  fra-serien-view-from-the-kitchen-window-2-27x18
Utgangspunktet for disse er bjørkskogen… hva skulle jeg gjort uten akvarellmaleriet. Kanskje vi sees i Litauen?

Leave a Comment

Filed under Akvarell, Maleri, Utstilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.