5 september starter høsten

5 september 2020 starter høsten for meg med separatutstilling på Galleri Zink i Lillehammer. Utstillingen varer til 4 oktober. Her kan du se en liten film som er laget til utstllingen. Filmen forklarer mye om hva jeg har holdt på med og hva jeg fortsetter med.

https://www.facebook.com/354787260758/videos/332040311182432

I serien 365 dager og søndag tok jeg fri er det 365 tegninger – 52 søndager, det blir i alt 313 tegninger, som vanlig er det slik at ikke alle får lov til å bli med. De var kanskje gode nok når jeg gjorde de. Som alle mine arbeider må de hvile. Hvileperioden kan være kort eller lang, da er det mulig at den ikke blir god nok, og blir værende hjemme eller blir pent fjernet.

Leave a Comment

Filed under Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.